Motori s ugrađenim plinom i vožnja na plin

Autor mikeg20, 29 Listopad 2007, 21:30:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

krco

Evo i mene zanima kolko moze naajvise kostat popravak ili servis auto plina za bravo 1.8. Znam da he pitanje malo blentavo ali namjeravam mjenjat punta mk1. Za brava koji ne radi dobro na plin..inace na benzin sve ok. Pa da znam kolko to moze min. Ili max. Kostat.

autoservis-edo

ovisno kaj mu je,dali je u pitanju isparivac,plinske dize......isparivac ti se krece od 700kn pa na vise,a za dize neznam cijenu ali mislim da su negdje oko 150 pa na vise po komadu

krco

Uh sve mi se cini da cu odustat od tog brava. Jer bi to moglo lako bit i preko 1000. Kn...ne znam sta mi je pametno.

krco

Jos me zanima gdje postoji servis za DT plin..u zagrebu.

zvrk

treba vidjet kaj mu je...
ja imam taj dt gas u 1.8 i do sada u 100,000km sam promijenio 1 garnituru injektora (500kn) i sad bi trebao promijeniti isparivač (700kn).

najbolje je otići na servis da se vidi kaj je...a ako je dt gas, onda ideš kod Mišića, a on ti je u Podsusedu.
dat ću ti broj u poruci ako budeš i dalje zainteresiran za taj auto...ali i da uložiš 1000kn u popravak plina, to će ti se isplatiti.

krco

Dalibor

Ako si kratak nemoj si stvarati moguce probleme

krco

Slazem se ali me nekako paliiiii taj bravo. Iako se mogu vozit i na benzin dok ne sredim plin..zato i pitam za neki raspon poprabka plina.

Dalibor

koji punto imaš i kolika ti je potrošnja sad
i Å¡ta bi dobio sa time si izracunaj
druga stvar je da nitko nije blesav da ti da bolji auto za gori koji
kraj svega manje troši...

Vedrane30

Zna li itko do ega moze biti da se auto na plin vise nece prebacivati na oko 2500okretaja nego s vremenom je doslo do 3500-3700okretaja?
Dali je potreban servis plina ili mozda zastopan filter plina onaj mali ili nesto trece?
Radi se o Lovato Low eco plinu,auto je Fiat Brava 1.4 12v

FileFixer

Mislim da to nema veze sa okretajima nego sa temperaturom... Možda griješim, ispravite me ako jesam... :ok:

E=mC^2 +/-3dB

nenad_5

treba samo jedan lagani servis, ja sam upravo jucer bio sa bratovim autom Bravo 1.4 12V i treba ga spojit na komp pa se ustima na koliko okretaja da prebaci na plin njemu je namijestio na 2700 okretaja
FIAT

cicili

Neznam kako na starim sistemima ali kod mene igra temperatura vode, kad je ona zadovoljena onda br okretaja koji kod mene 2000 kad motor ubrzava.

Baso_1990

Citat: jhrgic  u 27 Kolovoz 2012, 10:41:42
Zar nitko u ST ne servisira Lovato???
ja znan covika u klisu koji se bavi s tim (bar se bavija kad sam ga zadnji put vidija) samo sam posija broj mobitela

fiat bravo

ja broj okretaja mogu regulirati na prekidaču plina,sa zadnje strane ima šarafić
i njime reguliram,to sam si radio jer mi je stavio na 3500 prebacivanje ka je ugraÄ'ivao
imam bravo 1.4 12v,lovato plin
...SAD Ã,,†E SAMO Ĺ TO NIJE...