Motori s ugrađenim plinom i vožnja na plin

Autor mikeg20, 29 Listopad 2007, 21:30:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

mikeg20

Evo naÄ'oh.
Plin injection Landi renzo, 5200 kuna sa ugradnjom na akciji do 100KS, preko 100 KS je 5900kn , Diners do 12 rata bez kamata, 2 godine garancije uz promjenu filtera svakih 10 000 km, tjedan dana se čeka na ugradnju, poslovnice Zagreb i Split
Pošto se nesmije reklamirati, neću spominjati imena, makar je bilo i priče oko sponzorstva s tom firmom.

zvrk

ako nije problem ja bi malo osvježio i stavio jedan link na koji sam naletio i koji mi se čini jako povoljno pa molim Vaša mišljenja pošto si mislim ugraditi plin

http://www.autolpg.net/index.php?main_page=index&cPath=2

thx  :good:

viktor

imam ja u coupeu plin sa onim diznicama
pa razmisljam da ga prodam ako tko ima
zelju sve opcije su otvorene

andreiGT

kupio sam auto s ugraÄ'enim plinom te sad instalacija ima godinu i pol. auto je u mene pola godine te sam preÅ¡ao s njim 15 000km. instalacija nikad nije bila servisirana. Å¡to se inače mjenja na servisu te svakih koliko se servis pravi?

još da pitam .. koliko auto treba grijati na benzinu kod hladnog starta te kod "toplog" starta??

joÅ¡ da napomenem auto mi se na plinu gasi pri brzinama +100 km kad ubacim u ler.  filter plina ili Å¡ta??

zvrk

evo ovako...

sistem je Voltrain-Rail i cijena sa ugradnjom multipoint sustava sa toroidalnom bocom iznosi 5,500 kn.

poslao sam im mail pa ću vidjeti što će mi odgovoriti.

zanima me dali je netko čuo za taj Voltrain-Rail sistem? Iskustva?

daju popust na cash ili do 36 rata na kartice  :bravo

garancija 2 godine.

zvrk

Citat: andreiGT  u 31 Srpanj 2009, 02:11:50
kupio sam auto s ugraÄ'enim plinom te sad instalacija ima godinu i pol. auto je u mene pola godine te sam preÅ¡ao s njim 15 000km. instalacija nikad nije bila servisirana. Å¡to se inače mjenja na servisu te svakih koliko se servis pravi?

još da pitam .. koliko auto treba grijati na benzinu kod hladnog starta te kod "toplog" starta??

joÅ¡ da napomenem auto mi se na plinu gasi pri brzinama +100 km kad ubacim u ler.  filter plina ili Å¡ta??
moraš mijenjati filter plina svakih 10 000km.

pregleda ti cijeli sustav, sve spojeve dali negdje pušta, poštela mapu ako treba, ....

kod hladnog starta mislim da se treba zagrijati min. 40 C prije nego se prebaci na plin.
kod toplog ne treba jer je već zagrijan

zvrk

mikeg20

Citat: zvrk  u 31 Srpanj 2009, 19:19:11
evo ovako...

sistem je Voltrain-Rail i cijena sa ugradnjom multipoint sustava sa toroidalnom bocom iznosi 5,500 kn.

poslao sam im mail pa ću vidjeti što će mi odgovoriti.

zanima me dali je netko čuo za taj Voltrain-Rail sistem? Iskustva?

daju popust na cash ili do 36 rata na kartice  :bravo

garancija 2 godine.

Ja sam ugraÄ'ival plin Tomasetto za koji nikad prije čuo-čuo sam za BRC, Lovato, Landi renzo-al ovo ne.
Al rekoh garancija 3 godine pa me boli briga-i eto drugu godinu radi savrÅ¡eno, 65 000 km okrenuo bez najmanjeg problema-s tim da su ugraÄ'ivali u Cepelinu za koje po mnogim forumima pljuju.
Eto kod mene radi svršeno.

ÄŒitam nove dizne sa railom 600 kn, a reparacija mojih Valtekovih 500 kuna-pa uzmed raÄ'e druge i montiram

Anderi mijenjaj filter plina čim prije, frend na Bravu nije ga mijenjao malo duže i žaštopala se jedna dizna pa radi na 3 cilindra dok je na plinu.
Odi da ti i poštelaju sve to kak veli zvrk

mikeg20

Čovječe 2500 kuna komplet sa toroidom svi dijelovi za ugradnu na frgu, 4500 sve za full injection-al sve to bez cijene posla

zvrk

pa da...to ti ja i govorim....

full jeftino...ispada da im je ugradnja multipointa 1000kn pa ispadne sve skupa 5500kn.

ja ih zovem odmah u ponedjeljak i ak je moguće odmah bi ugradio tak da mogu na more u srijedu  :wiii:

p.s. ak buš se danas nalazio sa ducatom, došao bi i ja da se upoznamo i malo popričamo ak ćeš imati vremena.
       javim se ducatu pa se čujemo...

sorry mod na malom ot-u...  8)

mikeg20

Dojdi ti slobodno, ja bum u svojoj zgradi od 19h

zvrk

evo ovako... oni kaj prodaju Voltrain-Rail sistem, se ne javljaju na telefone a i čuo sam da je to najlošiji i najjeftiniji plinski sistem kaj se prodaje kod nas.... :tup

onda sam išao pitati u Auto-tim i tražili su 8000kn za Landi-renzo direkciju ako uzmem na kartično-obročno plaćanje, s tim da plinska boca umjesto rezervnog kotača nije dolazila u obzir jer ne prolazi na atestu (tako je gospon iz servisa rekao)

kasnije su me zvali i rekli da se ipak da nekaj skemijati oko te boce ak idem prek njih...

uglavnom, kad sam trebao otići kod njih platiti ugradnju, moj sponzor me odkantao tak da sam pokunjen nazvao Auto-tim i rekao da niš od ugradnje... :smrc:

ali, uspio sam naći drugog sponzora (čitaj-donator kred.kartice) i slučajno čeprkajući po netu naÅ¡ao kod gosp.MiÅ¡ića u Samoborskoj koji ugraÄ'uje D.T. gas sisteme po 6000kn direkciju sa toroidalnom bocom i prima American, Diners i Mastercard...do čak 60 rata..

garancija je do 60000km uz redovite servise a postoji i kombinacija i za doživotnu garanciju (Å¡to sam i uzeo).  :bravo

ugradnja traje 2 dana...

čovjeka su nahvalili na svim forumima i na mene je ostavio odličan dojam a koliko ću ja dobro proći sa tim sistemom i kod tog majstora pisat ću svakih prijeÄ'enih 10000km.
:good:

mikeg20

Pa vidi jel ti još Cepelin ima po 6000 direkciju, garancije 3 godine bez obzira koliko natučeš km, isto ide na kartice

zvrk

ma nisam htio kod njih ni pitat jer svi loše pričaju o njima...

znam da ti nemaÅ¡ loÅ¡a iskustva, ali ovo Å¡to sam čitao ne zvuči dobro...  :neznam:

zvrk

btw, danas sam čitao da su napravili svjećice prilagoÄ'ene za vozila na plin.

ima ih ngk u ponudi...evo tu je link za download kataloga gdje možete naći svjećicu za svoj model..  :good:

http://www.ngk.de/Download.4019.0.html