Novi Bravo - NEDOSTACI tj. GREÅ KE

Autor 2xMAR, 04 Srpanj 2008, 23:46:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 13 Gosti pregledava ovu temu.

dominatus

Citat: andy85  u 12 Kolovoz 2010, 19:52:15
promjetil sam sljedece - kad idem preko nekih neravnina i skrecem - ulazak na parking preko rubnika sitne grabe i tako to da se čuje neÅ¡to u prednjim kotačima,  kaj bi to bilo?? stabilizatori, amortizeri ili nekve gumece??
promjetil sam sljedece - kad idem preko nekih neravnina i skrecem - ulazak na parking preko rubnika sitne grabe i tako to da se čuje neÅ¡to u prednjim kotačima,  kaj bi to bilo?? stabilizatori, amortizeri ili nekve gumece??

Frendu je tak neÅ¡to strugalo u kad uÄ'e brže u zavoj i u servisu su skinuli sa diskova diskova zub(tokarili) i rijeÅ¡ili problem. Auto je imao 40k km 

andy85

Citat: dominatus  u 30 Kolovoz 2010, 12:01:49

Frendu je tak neÅ¡to strugalo u kad uÄ'e brže u zavoj i u servisu su skinuli sa diskova diskova zub(tokarili) i rijeÅ¡ili problem. Auto je imao 40k km 

ovo je kak habanje bi prije rekel ali ne kod kočenja... neznam, sad za 500 km idem na servis na 50tkm i budem rekel nek pogledaju kaj bi to bilo...

dominatus

Niti kod frenda nije bilo problema niti zvukova pri kočenju, samo kad se ušlo u zavoj se čulo struganje što brže ide to glasnije.

andy85

Citat: dominatus  u 31 Kolovoz 2010, 15:41:13
Niti kod frenda nije bilo problema niti zvukova pri kočenju, samo kad se ušlo u zavoj se čulo struganje što brže ide to glasnije.

hm, budem videl kaj bude mi na servisu rekel, jer me vec nerviraju ti zvukovi...

marloz

Citat: marloz  u 16 Kolovoz 2010, 12:00:02
:82:

http://fiatisti.hr/forum/index.php?topic=7939.180    :neznam:

ići ću reklamirat ručnu ...

bio jutros u Bertola ... ručna zamijenjena expresno  :resp uz laganini ispijanje kavice i čitanje omiljenog Å¡tiva ...  8)
Ovim putem javno sve pohvale Seb-u i dečkima u Bertolu  :care1: :care1: :care1: :care1: :care1:
Odsad idem samo kod njih  :beer:

SEB

BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

get

Vidjeh ovih dana, hladni sunčani dani, da se ponovno magle zadnje lampe.

Ove godine je napravljena zamjena nosača stražnjeg fara, pa me zanima, iako je sada vozilo van garancije, da li imam pravo ponovno reklamirati to magljenje, jer ako se ne varam, na ugraÄ'en dio ponovno počinje teći garancija.

I kako to točno riješiti??

luka

Meni naknadnu reklamaciju u AC-u nisu priznali (istekla garancija), makar sam zbog istog problema bio 4 puta kod njih i nisu jazavci znali ili htjeli ukloniti kvar.

get

Ako se javi SEB sigurno će znati više o tome.

A budem malo pročitao jel kaj piše u garanciji o tome.

Nekako mi to ne drži vodu, jer da je i van garancije nešto zamijenjeno, na taj dio moraju dati neku garanci

marloz

Citat: get  u 13 Listopad 2010, 10:49:16

Vidjeh ovih dana, hladni sunčani dani, da se ponovno magle zadnje lampe.

Ove godine je napravljena zamjena nosača stražnjeg fara, pa me zanima, iako je sada vozilo van garancije, da li imam pravo ponovno reklamirati to magljenje, jer ako se ne varam, na ugraÄ'en dio ponovno počinje teći garancija.

I kako to točno riješiti??

ja hvala bogu nemam tih problema  :yahoo: ... oprao sam auto u ručnoj autopraoni jedno 10 x do sad nikad niÅ¡ta (kucam o drvo) ... isto tako su me zatekle obilne kiÅ¡e u istri kad su bile poplave pa opet niÅ¡ta ... mora da sam srećković pa su mi stavili redizajnirani nosač s     
tražnjeg fara ... isto tako mi je i grill maska srebrna iako su dosad uvijek bile crne  ;D

get

Ma meni jesu promijenili taj nosač. I ništa se nije vidjelo za vrijeme obilnih kiša, ono kada su bile poplave i to.

Ali recimo ovaj tjedan, hladan i sunčan dan i pojavi se maglica na bočnim stranama lampe.

marloz

Citat: get  u 13 Listopad 2010, 13:06:51

Ma meni jesu promijenili taj nosač. I ništa se nije vidjelo za vrijeme obilnih kiša, ono kada su bile poplave i to.

Ali recimo ovaj tjedan, hladan i sunčan dan i pojavi se maglica na bočnim stranama lampe.

ha reklamacija bi trebala vrijediti po meni al ipak pričekaj seb-a

get

Čak me više zanima koje je rješenje . . .

jer očito nekaj dobro ne klapa.

Ili tu plastiku treba dobro očistiti, posušiti i zatim kvalitetno vratiti.

Rekao bih da je to prljavština od prije pa se sada samo pojavljuje.

marloz

evo ja se usrdno nadam isto za tvoje dobro  :D

SEB

s obzirom u kavoj je situaciji AC teško sad odobravaju reklamaciju na reklamaciju...i inače je to bilo teže a sad pogotovo...ko ima volje nek proba otič i dogovrit se
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol