Novi Bravo - NEDOSTACI tj. GREÅ KE

Autor 2xMAR, 04 Srpanj 2008, 23:46:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

marloz

Citat: get  u 13 Listopad 2010, 10:49:16

Vidjeh ovih dana, hladni sunčani dani, da se ponovno magle zadnje lampe.

Ove godine je napravljena zamjena nosača stražnjeg fara, pa me zanima, iako je sada vozilo van garancije, da li imam pravo ponovno reklamirati to magljenje, jer ako se ne varam, na ugraÄ'en dio ponovno počinje teći garancija.

I kako to točno riješiti??

uvijek možeš otić do seb-a tj do bertola ... bolja i brža usluga - ne znam zašto ideš u AC uopće

get

Pa ne znam gdje je ta reklamacija vidljiva.

Po meni reklemacije nemaju veze sa servisom već sa tvornicom.

OK, ovdje je van garancije, ali reklamiram ono što je reklamiranu unutar garancije, i na taj dio treba ići ponovna garancije.

SEB

Citat: get  u 14 Listopad 2010, 10:59:45

Pa ne znam gdje je ta reklamacija vidljiva.

Po meni reklemacije nemaju veze sa servisom već sa tvornicom.

OK, ovdje je van garancije, ali reklamiram ono što je reklamiranu unutar garancije, i na taj dio treba ići ponovna garancije.
odu u AC di si to radio i probaj reklamirat
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

get

Sada sam zvao u servis.

Javio se onaj najbolji Å¡to radi na prijemu.

Bio je jako ljubazan i rekao je da doÄ'em i da ćemo pogledati Å¡to i kako. Da će napraviti reklamaciju na reklamaciju.

Uglavnom voljni su to srediti.

:)

Samo sam knap sa vremenom pa moram vidjeti kada bi to odradio.

tomislav10

Na sve ugraÄ'ene dijelove važi garantni rok u istom trajanju koliko i garancija na automobil u cjelini (Zakon o meÄ'usobnim pravima i obvezama (il tako nekako) čl. 525, čini mi se).
Tak je i meni bilo i ja se pozvao na njega ...i sve sreÄ'eno ...

Gigi

Da, ali ima tu i loÅ¡a strana. Meni su promijenili u AC-u letvu volana par dana prije isteka garancije Å¡to je značilo da sam imal garanciju na nju tih par dana, a ne dvije godine koje imaÅ¡ na novougraÄ'eni dio koji se zamjeni u vangrantnom roku

get

A vjerojatno je u vangaratnom neki drugi rok, ne znam.

dankozg

Nažalost, moram i ja nesto napisati u ovoj temi.

Jucer prilikom zatvaranja prtljažnika (uhvaćen rukom za utor s unutrašnje strane i lagano povučen prema dolje) otpao je znak tj. logo od Fiata. Auto više nije pod garancijom pa ću ga vjerojatno nazad zalijepiti silikonom.

raul

Treba u tvornicu u Torinu poslati paket super ataka :funny:

gt3

Neki dan odem u Metro, obavim shoping, sjednem u auto, dam kontakt, sve normalno, hocu zaverglat, sve se ugasi. nema struje. pregledam osigurace, sve ok. hocu uzet alat iz gepeka, ne mogu ga otvorit jer otvaranje gepeka radi na struju. hocu ga ostavit, jer sam morao dalje, ne mogu ga ga zakljucati, ne radi centralno. uzas, ti moderni auti. zovem fiat asistenciju i kroz 15 minuta dolazi slep sluzba i voze ga u AC u Jablanskoj. zovu me nakon 1-1,5 sat, klema na akumulatoru se otpustila. stegnuli je i sve super. moram pohvaliti brzinu slep sluzbe i AC jer su mi to priznali pod garanciju. jel se otpustilo zbog hladnoce ili cega vec, ne znam, ali tako banalna stvar, ali ti pokvari dan. uglavnom, pohvale fiat asistenciji i AC-u (da ge ne kudim stalno :))

Miha.

Nemogu vjerovat kolko su ti talijani šeprtljavi (neznam kak da se izrazim :D), badava im kaj naprave lijep auto ak je nekvalitetan i ak se stalno nekaj pokvari, ono govno kaj su izmislili multiair, kakti ispred konkurencije, a opet troši više od konkurenata. :shock:

get

Miha.

17 ispisanih stranica baš nije nebuloza :lud

zok

@kiro:kada budeš pročitao na opelclubcroatia moje muke po Astri H,reći češ samo da je Fiat najkvalitetniji auto na svijetu i da se nikada ne kvari.
Napisat ću ti samoi da sam na 2.god starom autu radio polugeneralku,i da su me popravci u 2.god koštali oko 20 000kn

get

Nek je on nama sretan, svakako je pročitao o kakvim greškama je riječ.

Živio.