Novi Bravo - NEDOSTACI tj. GREÅ KE

Autor 2xMAR, 04 Srpanj 2008, 23:46:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

SEB

i te garanciej veče od 2 godine su upitne kod drugih marki...ok neki egzotičniji auti ali ova niža klasa isto je sve upitno preko 2 godine
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

get

Upravo tako, jedino je VW uveo pravu 4 godišnju garanciju.

marloz

Citat: andy85  u 13 Prosinac 2010, 12:19:23
ja bi samo stel napomenuti da sam proslog tjedna prvi put promjetil zamaglivanje stražnjih farova nakon evo sad vec 3 godine i 55tkm...

ispred kuće golf V --- zamagljeni stražnji lijevi far
                honda accord --- zamagljeni prednji lijevi far
(slučajno sam u prolazu vidio) ;) :P

DarioM

Pozdrav svima, trebam pomoć.

Kupio sam Fiat Bravo 1.9 150 ks 16v 2008 godiste, prešao 24000km...

e sad molio bi nekog da mi kaze zasto mi se javlja "Check engine" i auto ne vuče uopće a trebao bi čupati cestu.  Inače auto nije bas puno vožen..

Molim da mi netko pomogne.

Hvala puno

Pozdrav

fxx

moguce da je na safe modu iz nekog razloga

DarioM

...e mozes malo pojasniti safe mode?

jel to neki kvar ili se to moze rjesiti bez nekakvih problema?

hvala

fxx

rezervni program ecua da ne ..ebes masinu

DarioM

i sta onda napraviti u tom slučaju? naravno da proradi kako treba

autoservis-edo

prvo dijagnostika pa onda dalje,pa nije ti to jugo da se popravlja preko foruma.......u tom auto imas vise zica i senzora nego kaj si mozes zasmisliti i samo neka je u jednom spoju problem evo ti problema,ali najcesce ti se takvi simptomi dogadjaju kad turbina daje previse tlaka pa ju ecu iskljuci da se nabi ostetio motor

DarioM

mislio sam ja voziti na auto dijagnostiku.

ali eto pitam ako netko ima iskustva u takvim stvarima.

hvala jos jednom

pozdrav

get

Ja bi kao vidoviti MIlan, pretpostavio da je EGR . . .

Tomislav

Citat: DarioM  u 29 Svibanj 2011, 15:38:51
Pozdrav svima, trebam pomoć.

Kupio sam Fiat Bravo 1.9 150 ks 16v 2008 godiste, prešao 24000km...

e sad molio bi nekog da mi kaze zasto mi se javlja "Check engine" i auto ne vuče uopće a trebao bi čupati cestu.  Inače auto nije bas puno vožen..

Molim da mi netko pomogne.

Hvala puno

Pozdrav

Pozdrav.

Prvo, je li to dizelas? Ako je na 24000 km ti ne bi smio otići EGR ventil ali nije isključeno. Naime, meni je otišao nakon 60000 i to je neka normala ali sve je moguće. Kada EGR nastrada trebala bi biti oznaka check engine i ona slika motora žute boje upaljena. "Simptomi" jesu ti koje si opisao, ali na tim autima ima još jedna stvar. Naime, ukoliko ti je prekidač na papučici kočnice neispravan može se dogoditi da računalo u autu dobiva signal kako ti kočiš te automatski oduzima gas motoru. To je jedna od solucija. Tako da neka ti u servisu pogledaju EGR (naravno ukoliko je to dizel) ali i prekidač ispod papučice kočnice.

DarioM

dizelaš je. hvala na informacijama, spojim ja njega ovih dana na dijagonstiku pa cemo vidjeti sta ce pokazati.

a inače svijetli ta žuta lampica i auto počne vući tek poslije 3000 okretaja.

hvala. pozdrav

alen

Kad se meni tak alfa ponašala, otišo mi je overboost ventil.

E sad ja neznam dali tvoj motor ima taj ventil.

Seb će najbolje znat.

DarioM