Novi Bravo - iskustva korisnika

Autor tomislav10, 24 Rujan 2008, 09:42:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

Mike20

Nikad, ali nikad nebi održavao auto u ovlaštenim kao Autocommerce, ni da oni meni plaćaju

jtd165

Placa kasko tako da mi radi rodjak a idu original djelovi neda mi se tlaciti sa zamjenskim.

Mike20

Fiat ne proizvodi rezervne dijelove, npr ti kupuješ originalnu vilicu u kutiji na kojoj piše Fiat, a proizvodi ju TRW. Potpuno ista takva, u kutiji bez Fiat natpisa košta i 30% manje

jtd165

Osiguranja pogodbe placaju lose, pa onda kada je po racunu neka im bude meni ni iz Ä'epa ni u Ä'ep, zato placam kasko.

Beli22

Zamolio bih da mi skrenete paznju na vazne stvari koje trebam i mogu provjeriti,planiram pazariti Bravo

1,6 mjet 77kw
2008 god
oprema sport(17 alu,profilisana sjedista)
manuelna klima
ima navodno 160 na satu,sa garancijom

inace vozim punto mk2 sa slabasnim 1.9d motorom vec 6 godina,narednih dana idem da pogledam auto pa ako imate nesto korisno bilo bi dobro

LP

Mike20

Ako imaš mogućnosti, odvezi auto u neki servis na pregled, ili ako imaš dijagnostiku dostupnu, sam provjeriš dal.ima greške, da li su km stvarni. 9 godina star auto sa 160 000 km, teško, osobno sam uvijek sumnjičav kad dizel radi tako malo km godišnje

AntonioK

Evo oljuštila se boja na botunu od klime :bad:

Ima li di uzeti ili kupiti taj dio?

skrooz

Isao danas sa frendom koji kupuje bravo gledati par komada sa njuskala. Na slikama svi jako uredni, a u zivo katastrofa. Svima odreda ti gumbi jako izlizani, sa automatskom i rucnom klimom, od 90 do 170 tisuca km, neki i 2011 godina. Na mojem kao novi, a sad sam blizu 150 000 km. Koliko cesto koristis klimu i koliko imas km? Takoder svi imaju foru da kao nece skrivati ogrebotine i lakirati elemente,  nego je sve lose prikriveno. Ako netko zna za neki dobar bravo neka javi, preferira se dizel, ali moze i benzinac

Mike20

Kod mene je "otiÅ¡ao" taj premaz na gumbu "volume" od radija, orao acetonom i sad je piano black boja  :haha7:
Ako se rdi baš o izlizanosti, to je nešto drugo, al ako taj gumirani sloj postane ko žvakača, to ne mora biti od prevelikog korištenja, Sprejevi za kokpit dosta utječu na to koliko sam primjetio.

Meni se zgulila koža na ručnoj, stavio sam drugu sa ebaya, a zgulila se i na ručici mjenjača, skinuo se kao tanki sloj crni, sad je alktantara venzija  :haha7:
Isto mislim da su ti sprejevi posješili ljuštenje kože, jer na volanu se niš ne ljušti zasad, vidi se malo rub da je apšisao od sunca, al zasad nema guljenja

Ako gledate dizele, jako teško da imaju tako malo km, posebno uvezeni iz NJemačke gdje prosječno imaju 50 000km po godini starosti, obavezno provjeriti kilometre dijagnostikom. Osobno me ne smeta ako je malo branik ili bratobran oštećen

jura1000

moj ima 180000km  i nista nije izlizano od gumbi jedino mi se koza na volanu malo guli. 

AntonioK

Da  meni je baÅ¡ taj gumirani dio postao ko žvakaća,ali rijeÅ¡io sam :to:
Citat: skrooz  u 16 Srpanj 2017, 00:50:42
Isao danas sa frendom koji kupuje bravo gledati par komada sa njuskala. Na slikama svi jako uredni, a u zivo katastrofa. Svima odreda ti gumbi jako izlizani, sa automatskom i rucnom klimom, od 90 do 170 tisuca km, neki i 2011 godina. Na mojem kao novi, a sad sam blizu 150 000 km. Koliko cesto koristis klimu i koliko imas km? Takoder svi imaju foru da kao nece skrivati ogrebotine i lakirati elemente,  nego je sve lose prikriveno. Ako netko zna za neki dobar bravo neka javi, preferira se dizel, ali moze i benzinac
Moj je 2008 70tkm,a nebi ga prodao ispod 60 tisuća kn

Mike20

Tvoj se uopće ne isplati prodavati, jer vrijedi viÅ¡e nego Å¡to možeÅ¡ za njega dobiti radi kilometraže, taman se razradio  :haha7:
Samo radi takve male kilometraže, ti ulje miejnjaš i na manje od 10 000km

jura1000

Mike20

Ja svojeg uopće nedam za niÅ¡ta  :haha7:
Uz te i starije krampove poluskrpane koji se prodaju po njuškalu, dat ga za 5-6 000 ojra, nema šanse

AntonioK

Citat: Mike20  u 16 Srpanj 2017, 13:45:29
Tvoj se uopće ne isplati prodavati, jer vrijedi viÅ¡e nego Å¡to možeÅ¡ za njega dobiti radi kilometraže, taman se razradio  :haha7:
Samo radi takve male kilometraže, ti ulje miejnjaš i na manje od 10 000km
I neki put prije 10 000km
Citat: Mike20  u 16 Srpanj 2017, 14:28:06
Ja svojeg uopće nedam za niÅ¡ta  :haha7:
Uz te i starije krampove poluskrpane koji se prodaju po njuškalu, dat ga za 5-6 000 ojra, nema šanse
I to što kažeš :ok1: