Main Menu

Atest plina

Autor martin_bravo, 28 Lipanj 2011, 22:59:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

autoservis-edo

Meni je covijek koji radi na tehnickom rekao da ako ocu izvaditi plin van i da to bude zabiljezeno da moram ici kod nekog ko se bavi ugradnjom da mi izvadi plin i da mi napise potvrdu da je on to napravio i onda da kod njih moram napraviti atest da mi je izvadjen plin van i da se to tako upise u kompjuter. Nisam ga pitao kolko to sve kosta.

martin_bravo

Koja glupost  :zuma:

iwex

Ako misliš da je glupost izvadi sam ... u čemu je problem :)

martin_bravo

Pa problem je u tome da moc ga moč ispisat iz knjižice ??

zvrk

Zakon je tu jasan....svaka prerada se mora atestirati....što znači kako za montažu tako i za demontažu...

:/

iwex

Pa naravno ... ne pročamo o mirsnim borićima ... tu je glava u igri ... :tup

zvrk

Citat: iwex  u 06 Veljača 2012, 17:08:47
Pa naravno ... ne pročamo o mirsnim borićima ... tu je glava u igri ... :tup
misliš o borisnim mirićima :lol

iwex

martin_bravo

Znaci po tom pravilu ja vise nesmjem stavit R15 felge na auto jer u papirima mi stoji da su original R17 , bas mi to nema nekog smisla

iwex

Nemojmo mješat kruške i jabuke ... ;)

zvrk

Citat: martin_bravo  u 06 Veljača 2012, 18:59:10
Znaci po tom pravilu ja vise nesmjem stavit R15 felge na auto jer u papirima mi stoji da su original R17 , bas mi to nema nekog smisla
ako si upisao/atestirao 17-ice (kao i ja) onda ti moraju biti upisane obje dimenzije u knjižici...
meni je stavljeno 17 za ljetne i 15 za zimske....

autoservis-edo

Jedno su felge od kojih nece niko stradati a drugo je plin dik se nikad nezna kad se i kaj moze dogoditi,aj probaj ici sa ne atestiranim plinom u austriu pa nek te uhvate ili sa neupisanim felgama pa da vidimo di ces vise nadrapati

iwex

Amen.

Svaka čast edo ...

kiky776

Citat: zvrk  u 06 Veljača 2012, 20:07:56
ako si upisao/atestirao 17-ice (kao i ja) onda ti moraju biti upisane obje dimenzije u knjižici...
meni je stavljeno 17 za ljetne i 15 za zimske....

kolko ja znam, njemu pišu samo 17 u prometnoj, a u napomeni nema ništa
Alfa Romeo 156 SP2
Stilo Abarth 2.4 20v
Brava 1.4 12v / 1.6 16v / 2.0 20v /2.4 20v
Alfa Romeo 33 1.3 boxer
Opel Astra dti 1.7

ceker

demontiranje plina nije ko i montaza plina di moze xy stvari proci krivo i zavrsitit big boom.

demontiranje je prosto skidanje plina i zatvaranje rupa na usisnoj ili ako je na flanÄ'u micanje iste i otpajanje par zica. najgorem slucaju auto moze stat negdje.. moze stat zbog xy stvari. po tome mi to nema smisla osobno.

ajd jos mozda i mozes prozvakat duplo placanje ugradnje plina ali bs da jos placas i da ti ga maknu tj. atest, to mi nema smisla. isto ko i to vaganje auta jbt. pa laksa instalacija od nekog dobro ugojenog covca sa 100+
neas turbo, e to ti nevalja mahune..!