Novi Bravo-Klima uredjaj, problem

Autor Nenad Dj, 04 Svibanj 2012, 18:42:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Puntigamer

Posla sam ti na pm broj da mi provjeris :)

Sent from my HTC One

Puntigamer

Evo se ovaj forum s pokazao korisnim s njegovim članom Getom  :ok:, čovik se potrudio i uvidio je da postoji razlika u motorićima klapne recirkulacije pa sam na njegovu inicijativu kontaktira servis da revidira radni nalog. Razlika u cijeni je ta da je ovaj upola jeftiniji od onog prvog  ;D

get

Zato i služi forum da se na brz i jednostavan način izmjene saznanja/iskustva i informacije :)

marloz

svaka čast  :beer:

joÅ¡ da ti poprave i da radi sve ...  :dance:

get

To se ne bu dogodilo :D

A kaj, kad ti planiraš pordati svog? :)

Puntigamer

Auto preuzeto sa servisa, klapna otvara i zatvara :D Grijanje ravnomjerno radi :)

Sent from my HTC One

get

Puntigamer

Fiat Bravo  :formula:

Uglavnom uz izmjenu motorica klapne, preventivno sam dao izmjeniti sklop zupcanika i poluga jos je promjenjen filter klime.

marloz

Citat: Puntigamer  u 13 Siječanj 2014, 19:46:20
Fiat Bravo  :formula:

Uglavnom uz izmjenu motorica klapne, preventivno sam dao izmjeniti sklop zupcanika i poluga jos je promjenjen filter klime.

i koliki je račun onda na kraju balade za sve to ??

get

Vjerojatno niÅ¡ta u usporedbi velikog servisa za Å kodu Superb 2.5 V6 TDI :D  cca 12 000 KN :D

Puntigamer

Sve skupa s radom je izaÅ¡lo nekih 1800 kuna  :(

gt3

Citat: get  u 15 Siječanj 2014, 12:12:40
Vjerojatno niÅ¡ta u usporedbi velikog servisa za Å kodu Superb 2.5 V6 TDI :D  cca 12 000 KN :D

hahahaha!

get

Citat: Puntigamer  u 15 Siječanj 2014, 13:41:59
Sve skupa s radom je izaÅ¡lo nekih 1800 kuna  :(

Pa koliko sati rada su ti računali?

materijal je max 500kn?

I kolika im je satnica?

Puntigamer

otprilike ovako su cijene cca:
motorić nekih 400kn
garnitura zupčanika 100kn
filter klime 250kn
rad 5h 1000kn

get

Jesi dobio neki rabat?

A tu smo dakle, filter klime . . .

valjda je onaj karbonski. Malo previše ako se mene pita. Ja sam zadnji uzeo purflux za cca 90 kuna u tokiću isto karbonski. I kako ga sada mijenjam sam jednom godišnje, mislim da nema smisla stavljati taj papreno skup od Fiat-a.