Novi Bravo - NEDOSTACI tj. GREÅ KE

Autor 2xMAR, 04 Srpanj 2008, 23:46:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 7 Gosti pregledava ovu temu.

tipo 1.7d

Global

andy85

evo mojemu braveku se okrenulo 25000 jučer... osim onih problema kaj sam prije pisal nikaj novo a oni još stoje na snazi... još imam 1 servis do isteka garancije i moram ih narjerat da to sve poslože!!!

prošli tjedan sam imao relaciju ČK-OS po podravskoj mafistrali... vožnje oko 60-90 + klima i komp je izbacio potrošnju 6,0...hehe super!!!

a onda sam par dana posle išao ČK-Koprivnica-ČK ali sams e žestoko vozio i gazio ga poprilično i potrošnja je bila 10,3 :)

Anton

nemam bravo, vozim stilo 1.8 ali moraaaam se ukljuciti u temu....

nakon citanja vasih primjecenih nedostataka samo ste mi pojacali dojam da je bravo redizajnirani stilo ( sto nemora biti lose )
PROBLEMI S LETVAMA VOLANA, KUPLUNGOM, GETRIBOM I SKRIPUTAVOM PLASTIKOM SU SIMPTOMI SVAKOG DRUGAOG STILA AKO NE I CESCE
( sorry caps lock, neda mi se brisat )
samo cekam da netko napise da ima airbag faliure  8)

pirec

Da ali te greške nisu na svakom nego samo na nekima?
DA SAM NORMALAN POLUDIO BI!!!!!!

Anton

pomalo, bice toga jos  :laughting:

iako ja bih ga sutra kupio, naravno sa sport kitom jedino  :ok:

get

Ja baš htjedoh napisati da Bravo i nema nekih problema :)

Ali to je sve stvar percepcije, kao i naših političara nakon izbora gdje su svi pobjedili :D

get

Citat: andy85  u 10 Veljača 2009, 21:21:59
evo da se i ja uklučim...moram reči da sam jako zadovoljan autom osim:

- krckanje kod okretanja volana kod spore vožnje - luuud sam vek se 5-6 tkm vozim tako i sljedeči tjedan idem u servis...
- prednji amortizeri se čuju kad je vani malo hladnije...
- ručica žmigavaca ponekad ne lovi - kad je mali otklon volana npr. izlazak iz kružnog...
- kuplung papučica zna škripiti...
- kod bržeg šaltanja iz 1-2 se čuje kaj ga ručica struže po nečemu...??
- u prtljažniku ona polica s ljeve strane ne sjedi dobro pa lupkakad vozim po slaboj cesti

vidim da se i dosta drugih žale na slične ili iste probleme...dječje bolesti bi se reklo...i malo me potrošnja kopka sad kad je hladno - 9,5-10 gradske...ali u večini slučaja vozim 2-3-5 km i gasim tako da je tolka potrošnja negde u normali???

Da li je tko od vas već riješio problem ručice žmigavca ?!

andy85

ja ne...joÅ¡ mi se to dogaÄ'a...poÅ¡to se sad kroz ljetom viÅ¡e vozim skuterom a samo 1-2 dana na tjedan i to ako moram, sjednem u bravo, več sam zaboravio na mane...ali uglavnom sve kaj sam prije napisal joÅ¡ je na stanju...za 5tkm imam serivs Å¡a budem naÅ¡ravil spisak jer tp bude vjerojatno zadnji servis pod garancijom.. :)

get

Ja čekam plaćicu pa onda ide auto na prvi servis (10600km).

Za sada su slijedeći prigovori:
- ručica žmigavca čudnog ponašanja u zakrenutom volanu (nekada imam osjećaj kao da ću je potrgati, ne znam jel to Bug ili Feature :D)
- lupkanje stražnjeg suvozačevog ovjesa (ista stvar je bila i na Tipo-u) (simptomi, osjećaj kao da neka guma struže od nešto)
- neki mjehurić na stražnjem braniku se pojavio blizu senzora (onako kao da je netko sa nutarnje strane počeo šarafiti šaraf :D)
- ono standardno kao i svima malo se znaju zamagliti zadnji farovi, ali nema kapljica, već samo maglica

I ne znam, više mi ništa ne pada.

I da, reći ću im da mi zamjene prednje sa stražnjim gumama.

andy85

ja sam na 20tkm zamnjemil prve sa stražnjima gumama :)

ovo za ručicu žmigavca se i meni pojavljuje a i prijemtil sam da i još nekima s foruma...daj to probaj rešiti v sewrvisu pa napisi kaj su rekli... :P

tipo 1.7d

pa je li taj novi bravo toliko loÅ¡ kad ste se toliko raspisali  :)

pirec

Nije uopče loš ali na nekim autima ima nekih sitnica koje se mogu riješiti u ovlaštenim servisima!!
DA SAM NORMALAN POLUDIO BI!!!!!!

get

Citat: tipo 1.7d  u 08 Srpanj 2009, 23:24:35
pa je li taj novi bravo toliko loÅ¡ kad ste se toliko raspisali  :)

To ljubomora iz traktorčića.

Pa vidiš da se ništa ozbilnjo ne piše pa moramo i ove ženske *** pisati.

Inače bez svega toga mogu i dalje voziti :D

Ali ajde, čemu garancija ako im ništa ne prijavim ??

get

Citat: andy85  u 08 Srpanj 2009, 21:46:44
ja sam na 20tkm zamnjemil prve sa stražnjima gumama :)

ovo za ručicu žmigavca se i meni pojavljuje a i prijemtil sam da i još nekima s foruma...daj to probaj rešiti v sewrvisu pa napisi kaj su rekli... :P

Znam, ali u uputstvima piÅ¡e svakih 10 000 - 15 000 km. A ipak je to 150 KS i 17 cola, pa da ipak budu ujednačene gume, a i potroÅ¡enost je vidljiva i golim okom.  Neka izdrže 30 000 km i ja sretan, sa time da nisam stavljao nikakve zimske već sam cijelu godinu vozio na istim.