Novi Bravo - NEDOSTACI tj. GREÅ KE

Autor 2xMAR, 04 Srpanj 2008, 23:46:10

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 5 Gosti pregledava ovu temu.

Miha.

Nemslim na kvarove motora, al kolko je kvarova napisano u ovih 17 stranica je previše za jedan takav auto..

kaj se tiče tog opela, pa to je onda blo unutar garantnog roka ;) stvar je u tome da je taj opel došao s tvorničokm greškom i da je takav možda 1 u 10 0000, al zato taj opel ili bilo koji drug njemac,francuz japanac u istoj klasi s bravom nema SITNIH (za mene veliki) kvarova ko ovaj bravo..

get

Nekako smatram da si jednostavno omašio podforum. Al eto, danas svatko ima pravo na mišljenje . . .

zok

ajd molim te odi na opel club croatia pa vidi kako nema kvarova
i ne nije u garantnom roku i ne ne pokriva garancija takve gluposti.
I naravno da svi novi auti imaju sve više i više glupih mušica
a Bravo ih ima jako malo naspram drugih autiju.

Pročitaj si malo kako se ovi najnoviji golfovi raspadaju,nešto sam malo čitao,ali bilo je riječ o nekom dsg mjenjaču koji košta preko 30 000kn.

tomislav10

Citat: gigix  u 03 Studeni 2010, 16:10:55
Da, ali ima tu i loÅ¡a strana. Meni su promijenili u AC-u letvu volana par dana prije isteka garancije Å¡to je značilo da sam imal garanciju na nju tih par dana, a ne dvije godine koje imaÅ¡ na novougraÄ'eni dio koji se zamjeni u vangrantnom roku

Ne razumiješ. Na sve što ti promijene u garantnom roku vrijede garancija koliko i na novi auto. Dakle na letvu volana imaš garanciju dvije godine bilokad da ju promijene, u ili izvan garantnog roka. To govori Zakon o obaveznim odnosima.

SEB

Citat: tomislav10  u 10 Prosinac 2010, 15:58:04
Da, ali ima tu i loÅ¡a strana. Meni su promijenili u AC-u letvu volana par dana prije isteka garancije Å¡to je značilo da sam imal garanciju na nju tih par dana, a ne dvije godine koje imaÅ¡ na novougraÄ'eni dio koji se zamjeni u vangrantnom roku

Ne razumiješ. Na sve što ti promijene u garantnom roku vrijede garancija koliko i na novi auto. Dakle na letvu volana imaš garanciju dvije godine bilokad da ju promijene, u ili izvan garantnog roka. To govori Zakon o obaveznim odnosima.
da ali tako ne govori AC...na dio koji je ugraÄ'en pod garancijom ne produlju garanciju na joÅ¡ 2 godine
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr
091 62 22 223 SEBastijan Bertol

pirec

Citat: SEB  u 10 Prosinac 2010, 16:04:25

da ali tako ne govori AC...na dio koji je ugraÄ'en pod garancijom ne produlju garanciju na joÅ¡ 2 godine

Ako ti zamjene pod garancijom garancija na taj dio vrijedi do isteka garancije vozila,ako platiš dio onda imaš garanciju 1-2 godine ovisi.
DA SAM NORMALAN POLUDIO BI!!!!!!

SEB

Citat: pirec  u 10 Prosinac 2010, 16:14:34
Citat: SEB  u 10 Prosinac 2010, 16:04:25

Ako ti zamjene pod garancijom garancija na taj dio vrijedi do isteka garancije vozila,ako platiš dio onda imaš garanciju 1-2 godine ovisi.
da, tako AC kaže za svoje garancije
BERTOL AUTMOBILI specijalizirani Fiat,Lancia,Alfa Romeo servis- NOVOST: AUTO STOP brzi servis za sva vozila !!!
www.bertol-automobili.hr

pirec

A koja je onda prava priča za te garancije
DA SAM NORMALAN POLUDIO BI!!!!!!

marloz

garancija je da garancije nema  :lol

SEB

nisam proučavo zakon o zaštiti potrošača tak da ne znam točno reč
www.bertol-automobili.hr

andy85

ja bi samo stel napomenuti da sam proslog tjedna prvi put promjetil zamaglivanje stražnjih farova nakon evo sad vec 3 godine i 55tkm...

tomislav10

Zakon o obaveznim odnosima (Narodne novine br. 35/2005 čl. 424 stav. 3.), a ne Zakon o zaÅ¡titi potroÅ¡ača. U svezi toga imam vlastito iskustvo s Å kodom. Kad sam im spomenuo tu odredbu naglo su se predomislili i zamijenili su dio (brava petih vrata na Å kodi) besplatno iako je  bila promijenjena pod garancijeom, te joÅ¡ jednom van garancije, ali unutar 2 godine!

vrtek

Citat: tomislav10  u 20 Prosinac 2010, 14:07:25
Zakon o obaveznim odnosima (Narodne novine br. 35/2005 čl. 424 stav. 3.), a ne Zakon o zaÅ¡titi potroÅ¡ača. U svezi toga imam vlastito iskustvo s Å kodom. Kad sam im spomenuo tu odredbu naglo su se predomislili i zamijenili su dio (brava petih vrata na Å kodi) besplatno iako je  bila promijenjena pod garancijeom, te joÅ¡ jednom van garancije, ali unutar 2 godine!

To je najbolji način da ih natjeraš da naprave svoj posao. Pukneš ih zakonskim odredbama, tak da vide da kužiš i odmah je druga priča. Meni je žena pravnica i kad god imaš potencijalni konflikt, drapimo ih zakonom, najčešće se sve da dogovoriti.

Global

Ako nam je Fiat tako dobar, kako to da proizvoÄ'ač daje samo 2 godine garancije, ja viÅ¡e i ne znam tko daje tako malo, osim Peugeota ili Renaulta, ali dobro, to su Francuzi pa nije ni čudo.

Valjda će se i to promjeniti.

Global

Citat: vrtek  u 01 Siječanj 2011, 11:00:42
Citat: tomislav10  u 20 Prosinac 2010, 14:07:25

To je najbolji način da ih natjeraš da naprave svoj posao. Pukneš ih zakonskim odredbama, tak da vide da kužiš i odmah je druga priča. Meni je žena pravnica i kad god imaš potencijalni konflikt, drapimo ih zakonom, najčešće se sve da dogovoriti.
Da, u pravu si, čim im spomeneš neki članak Zakona, odmah promijene priču.